HUN

PDV INŽENJERING

Rólunk

minőség, pontosság, megbízhatóság, felelősség és pontosság a határidők tiszteletben tartása terén

PDV INŽENJERING DOO

A PDV INŽENJERING DOO egy 2015-ben, olyan vállalatként alapított korlátolt felelősségű társaság, mely fő tevékenysége ipari létesítményekben történő hőszigetelő és állványozó munkálatok kivitelezése, a Szerb Köztársaság területén.

Első ügyfeleink kínai vállalatok voltak, akik a Kostolac B. hőerőmű által kibocsátott füstgázok kéntelesítésére szolgáló berendezések kiépítésére szerződtettek. A CMEC (China Machinery Engineering Corporation) és az NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) vállalat akkor erre a még kis cégként működő vállalatra bízta a projekt nagy részét, azaz az ODG berendezés hőszigetelésének teljes körű kidolgozását és összeszerelését, amely a PDV INŽENJERING DOO-t a vezető kivitelező cégek közé emelte ipari hőszigetelés terén a Szerb Köztársaság területén.

Megbízható partnert keres?

Hamarosan a megalapítást követően, a vállalat kibővíti üzleti tevékenységét, elsősorban lakatos és hegesztő munkák terén, az elkövetkező években pedig üzleti portfóliójába a tűzálló szerkezetek szanálása és felújítása, a hővezetékkel kapcsolatos berendezések kiépítése, valamint az ipari létesítmények ipari porszívóval történő tisztítása is bekerül.

A vállalat saját tevékenységét leginkább a hőerőművek, hulladékégetők, olaj- és petrolkémiai finomítók, cementgyárak, városi fűtőművek berendezésein, valamint egyéb ipari létesítményekben végzi.

A PDV INŽENJERING DOO ma már egy modern és gyorsan növekvő vállalat, neve ismertté vált szakcsoportjában, mint ahogy a minőség, pontosság, megbízhatóság és a határidők tiszteletben tartásának szinonimájává is. Üzleti tevékenységei során a vállalat a legmodernebb felszerelést, gépesítést, gépeket, szerszámokat, felszerelést és szükséges szállítóeszközöket használja. Szakképzett és kiképzett alkalmazottaink minden lényeges diplomával, tanúsítvánnyal és portfóliónkban szereplő munkálatok és szolgáltatások megvalósításához szükséges engedéllyel rendelkeznek. Emellett a vállalat, a munkálatok kivitelezése és szolgáltatásnyújtás alkalmával, különös figyelmet fordít a tiszta és egészséges környezet megőrzésére.

0 .
Az alapítás éve
0 +
Alkalmazott
0
Tanúsítvány
0 +
Megvalósított projekt

Piacbővítés és fejlesztés

A vállalat keretén belül egy külképviselet is működik a Német Szövetségi Köztársaságban, valamint egy leányvállalat a Horvát Köztársaságban, PDV INŽENJERING KRAPINA DOO néven.

A PDV INŽENJERING DOO működési tervében szerepel egy, alkalmazottakat kiképző központ létrehozása is a Szerb Köztársaság területén, hiányszakmában, mint pl. szigetelők, állványozók, tűzálló kőművesek, lakatosok és hegesztők, amellyel kiteljesülne a vállalat minőségpolitikájának egyik fő célja, mégpedig az alkalmazottak állandó továbbképzése, a munkálatok kivitelezése minőségének javítása, a munkahelyi biztonság szintjének megnövelése érdekében, valamint a környezet megőrzésének, védelmének és fejlesztésének fontosságára irányuló tudatosság növelése érdekében.