NL

PDV INŽENJERING

Over ons

Kwaliteit, precisie, betrouwbaarheid en punctueel als het gaat om deadlines halen

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO is een naamloze venootschap, opgericht in 2005. onze kernactiviteiten richten zich op thermische isolatie en steigerbouw op industriële complexen in de Republiek Servië.

Onze eerste klanten waren Chinese bedrijven die  een rookgasontzwavelingsinstallatie aan het bouwen waren bij energiecentrale Kostolac B. Bij de ODG centrale, vertrouwde de bedrijven CMEC ((China Machinery Engineering Corporation) en NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) een groot deel van het project (de productie en toepassing van thermische isolatie) toe aan een klein bedrijf, waardoor PDV INŽENJERING DOO meteen een van de grootste aannemers werd werd op het gebied van industriële thermische isolatie in Servië.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner?

Net na de oprichting, breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar montage- en laswerkzaamheden. In de daaropvolgende jaren voegde wij daar reparatie en renovatie van vuurvaste constucties, installatie van warm water verwarwarming, als ook activiteiten op het gebied van het schoonmaken en stofzuigen van industriele objecten. Ons bedrijf voert de activeiten vooral uit op thermische centrales, afval- verbrandingsovens, olie- en petrochemische raffinaderijen, cementfabrieken en andere industriële faciliteiten. 

Vandaag de dag is  PDV INŽENJERING DOO een moderne en snelgroeiend bedrijf wiens naam synoniem staat voor kwaliteit, precisie, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en stiptheid als het gaat om het halen van deadlines. Bij de uitvoering van onze diensten gebruiken wij de meest moderne technieken, instrumenten, werktuig, apparatuur en manieren van vervoer. Onze professioneel en opgeleid personeel beschikt over alle relevante diplomas, certificaten en  licencies om onze zakelijke diensten uit te kunnen voeren. Bij het uitvoeren van onze werken en het leveren van onze diensten zorgen wij ook het behoud van een schoon en gezond milieu.

0
Jaar van oprichting
0 +
Werknemers
0
Certificaten
0 +
Gerealiseerde projecten

Marktuitbreiding en ontwikkelingen

Binnen onze bedrijfsvoering opereert ook onze vertegenwoordiging bij de Duitse Bondsrepubliek en de dochteronderneming INŽENJERING KRAPINA DOO die actief is in Kroatië.

Binnen onze plannen voorzien wij ook de oprichting van een trainingcentrum in Servie voor personeel waarop tekorten  heersen, zoals bijvoorbeeld; isolatoren, steigerbouwers, vuurvaste metselaars, monteurs en lassers. Hiermee komt een van de meest belangrijke doelen van het bedrijf in zicht; continue verbetering van de kwalificaties en vaardigheden van ons personeel zodat ook onze de kwaliteit van onze werkzaamheden steeds beter wordt. Bovendien zal dit de veiligheid en gezondheid op het werk verbeteren, als ook het bewustzijn om het milieu te onderhouden en beschermen.