FI

PDV INŽENJERING

Meistä

laatu, tarkkuus, luotettavuus, vastuullisuus ja tarkkuus määräaikojen noudattamisessa

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO on osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 2015 yritykseksi, jonka päätoimiala on lämpöeristys ja rakennustelinetyöt teollisuuslaitoksissa Serbian tasavallassa.

Ensimmäiset asiakkaat olivat kiinalaisia ​​yrityksiä, jotka osallistuivat savukaasujen rikinpoistolaitoksen rakentamiseen lämpövoimalaitokselle Kostolac B. Yritykset CMEC (China Machinery Engineering Corporation) ja NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) antoivat sitten tehtäväksi pienelle yritykselle suuren osan projektista eli koko lämpöeristeiden tuotanto ja asennus ODG-tehtaalla

mikä nosti PDV INŽENJERING DOO:n teollisen lämmöneristyksen urakoitsijayritysten kärkeen Serbian tasavallassa.

Etsitkö luotettavaa kumppania?

Pian perustamisen jälkeen yritys laajensi liiketoimintaansa ensin lukkosepän ja hitsaustöihin, ja seuraavina vuosina se lisäsi liiketoimintaansa paloturvallisten rakenteiden saneeraus- ja jälleenrakennustyöt, lämminvesiputkistojen rakentaminen sekä teollisuusrakennusten siivous teollisuuspölynimureilla.

Yhtiö harjoittaa toimintaansa pääasiassa lämpövoimalaitoksissa, jätteenpolttolaitoksissa, öljyn ja petrokemian jalostamoissa, sementtitehtaissa, kaupunkilämpölaitoksissa sekä muissa teollisuuslaitoksissa.

Nykyään PDV INŽENJERING DOO edustaa modernia ja nopeasti kasvavaa yritystä, jonka nimi on tullut alallaan tunnistettavaksi synonyyminä laadulle, tarkkuudelle, luotettavuudelle, vastuullisuudelle ja täsmällisyydelle määräaikojen noudattamisessa. Yritys käyttää liiketoiminnassaan nykyaikaisimpia varusteita, työmaakoneita, koneita, työkaluja, laitteita ja tarvittavia kuljetusvälineitä. Ammattitaitoisilla ja koulutetuilla työntekijöillämme on kaikki tarvittavat tutkintotodistukset, sertifikaatit ja lisenssit kaikkien portfoliomme töiden ja palveluiden toteuttamiseen. Myös töissä ja palveluissa yhtiö kiinnittää erityistä huomiota puhtaan ja terveellisen ympäristön säilyttämiseen.

0
Perustamisvuosi
0 +
Työntekijöitä
0
Sertifikaattia
0 +
Toteutuneita projekteja

Markkinoiden laajentaminen ja kehittäminen

Yrityksen sisällä toimivat edustusto Saksan liittotasavallassa ja tytäryhtiö PDV INŽENJERING KRAPINA DOO Kroatian tasavallassa.

PDV INŽENJERING DOO:n liiketoimintasuunnitelmaan sisältyy myös työntekijöiden koulutuskeskuksen perustaminen Serbian tasavaltaan harvinasia ammatteja varten, kuten eristys-, rakennusteline-työmiehet, tulenkestävien muurien muurarit, lukkosepät ja hitsaajat, mikä täyttäisi yhden yrityksen laatupolitiikan päätavoitteista, joka on työntekijöiden jatkuvaa koulutusta työn laadun parantamiseksi, työturvallisuuden tason nostamiseksi sekä tietoisuuden ympäristön säilyttämisen, suojelun ja parantamisen lisäämisen tärkeydestä.