HR

PDV INŽENJERING

O nama

kvaliteta, preciznost, pouzdanost, odgovornost i točnost u poštivanju rokova

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano 2015. godine kao kompanija s prevladavajućom djelatnošću u oblasti izvođenja termoizolacijskih i skelarskih radova na industrijskim objektima u Republici Srbiji.

Prvi klijenti su bile kineske kompanije koje su bile angažirane na izgradnji postrojenja za odsumporavanje dimnih plinova na termoelektrani Kostolac B. Kompanije CMEC (China Machinery Engineering Corporation) i NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) su tada maloj firmi povjerile veliki dio projekta tj. cjelokupnu izradu i montažu termičke izolacije na ODG postrojenju što je dovelo PDV INŽENJERING DOO u sam vrh izvođačkih firmi u djelatnosti industrijske termoizolacije u Republici Srbiji.

Tražite pouzdanog partnera?

Ubrzo nakon osnivanja, kompanija proširuje svoju poslovnu djelatnost prvo na bravarske i zavarivačke radove, a u narednim godinama u svoj poslovni portfolio dodaje i poslove sanacije i rekonstrukcije vatrostalnih konstrukcija, izgradnju toplovodnih instalacija, kao i poslove čišćenja industrijskih objekata industrijskim usisavačima.

Kompanija svoju djelatnost uglavnom obavlja na postrojenjima termoelektrana, spalionica otpada, rafinerija naftne i petrokemije, cementara, gradskih toplana, kao i drugim industrijskim objektima.

PDV INŽENJERING DOO danas predstavlja modernu i brzorastuću kompaniju čije je ime postalo prepoznatljivo u svojoj branši kao sinonim za kvalitetu, preciznost, pouzdanost, odgovornost i točnost u poštivanju rokova. U svojim poslovnim aktivnostima kompanija koristi najsuvremeniju opremu, mehanizaciju, strojeve, alate, uređaje i potrebna transportna sredstva. Naši stručni i obučeni djelatnici posjeduju sve relevantne diplome, certifikate i licence potrebne za realizaciju svih radova i usluga iz našeg portfolija.

Također, prilikom izvođenja radova i pružanja usluga kompanija posebno brine o očuvanju čistog i zdravog okoliša.

0 .
Godina osnivanja
0 +
Broj zaposlenih
0
Certifikata
0 +
Realiziranih projekata

Širenje tržišta i razvoj

U okviru kompanije posluje Predstavništvo u Saveznoj Republici Njemačkoj i kćer kompanija PDV INŽENJERING KRAPINA DOO u Republici Hrvatskoj.

PDV INŽENJERING DOO u svom planu poslovanja ima i osnivanje centra za obučavanje djelatnika za deficitarna zanimanja u Republici Srbiji, kao što su izolateri, skelari, vatrostalni zidari, bravari i zavarivači, čime bi se ispunio jedan od glavnih ciljeva politike kvalitete kompanije, a to je stalno usavršavanje djelatnika u cilju poboljšanja kvalitete izvođenja radova, povećanja razine zaštite na radu, kao i u cilju podizanja svijesti o značaju očuvanja, zaštite i unapređenja okoliša.