SL

PDV INŽENJERING

O nas

kakovost, natančnost, zanesljivost, odgovornost in točnost pri spoštovanju rokov

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO je družba z omejeno odgovornostjo, ustanovljena leta 2015 kot podjetje s pretežno dejavnostjo na področju toplotnoizolacijskih del in postavljanja gradbenih odrov na industrijskih objektih v Republiki Srbiji.

Prvi naročniki so bila kitajska podjetja, ki so se ukvarjala z gradnjo naprave za razžveplanje dimnih plinov v termoelektrarni Kostolac B. Podjetji CMEC (China Machinery Engineering Corporation) in NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) sta tedaj majhnemu podjetju zaupali velik del projekta tj. celotno izdelavo in montažo toplotne izolacije i na ODG obratu, kar je PDV INŽENJERING DOO popeljalo v sam vrh izvajalskih podjetij na področju industrijskih toplotnih izolacij v Republiki Srbiji.

Iščete zanesljivega partnerja?

Kmalu po ustanovitvi je podjetje svojo dejavnost razširilo najprej na ključavničarska in varilska dela, v naslednjih letih pa je svojemu poslovnemu portfelju dodalo še prenove in rekonstrukcije protipožarnih konstrukcij, izgradnjo toplovodnih inštalacij kot tudi čiščenje industrijskih objektov z industrijskimi sesalniki. Podjetje svojo dejavnost pretežno opravlja v termoelektrarnah, sežigalnicah odpadkov, naftnih in petrokemičnih rafinerijah, cementarnah, mestnih toplarnah ter drugih industrijskih objektih.

Danes PDV INŽENJERING DOO predstavlja sodobno in hitro rastoče podjetje, katerega ime je v svoji panogi postalo prepoznavno kot sinonim za kakovost, natančnost, zanesljivost, odgovornost in točnost pri izpolnjevanju rokov. Podjetje pri svojem poslovanju uporablja najsodobnejšo opremo, mehanizacijo, stroje, orodja, naprave in potrebna transportna sredstva. Naši strokovni in usposobljeni zaposleni imajo vse ustrezne diplome, certifikate in licence, potrebne za izvedbo vseh del in storitev iz našega portfelja. Prav tako podjetje pri izvajanju del in opravljanju storitev posebno pozornost namenja ohranjanju čistega in zdravega okolja.

0 .
Leto ustanovitve
0 +
Število zaposlenih:
0
Certifikati
0 +
Izvedenih projektov

Širjenje trga in razvoj

V okviru podjetja posluje Predstavništvo v Zvezni Republiki Nemčiji in hčerinsko podjetje PDV INŽENJERING KRAPINA DOO v Republiki Hrvaški.

PDV INŽENJERING DOO ima v svojem poslovnem načrtu tudi ustanovitev centra za za usposabljanje delavcev za deficitarne poklice v Republiki Srbiji kot so gradbeniki, zidarji z ognjvzdržnimi materiali,  ključavničarji in varilci, s čimer bi izpolnili enega izmed glavnih ciljev Politika kakovosti podjetja, in sicer nenehno usposabljanje zaposlenih z namenom izboljšanja kakovosti opravljanja dela, povečanja stopnje varnosti pri delu, kot tudi z namenom ozaveščanja o pomenu ohranjanja, varovanja in izboljševanja okolja.