RO

PDV INŽENJERING

Despre noi

calitate, precizie, fiabilitate, responsabilitate și punctualitate în respectarea termenelor

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO este o societate cu răspundere limitată înființată în 2015 ca o societate cu activitate preponderentă în domeniul lucrărilor de izolație termică și schele la instalațiile industriale din Republica Serbia.

Primii clienți au fost companii chineze angajate în construcția unei instalații de desulfurare a gazelor de ardere la termocentrala Kostolac B. Firmele CMEC (China Machinery Engineering Corporation) și NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) a încredințat atunci o mare parte a proiectului unei întreprinderi mici la vremea aceea, inclusiv producția și instalarea completă a izolației termice la sistemul de desulfurare a gazelor, ceea ce a adus PDV INŽENJERING DOO în topul contractorilor din domeniul izolațiilor termice industriale din Republica Serbia.

Căutați un partener de încredere?

La scurt timp după înființare, societatea și-a extins domeniul de activitate, în primul rând, pentru a include lucrările de lăcătușărie și sudură, iar în următorii ani a adăugat la portofoliul său de activități lucrările de reabilitare și reconstrucție a structurilor ignifuge, construcția de instalații de apă caldă, precum și lucrările de curățare a instalațiilor industriale cu ajutorul aspiratoarelor industriale. Societatea își desfășoară activitatea în principal la centrale termice, incineratoare de deșeuri, rafinării petroliere și petrochimice, fabrici de ciment și centrale de încălzire urbană, precum și în alte instalații industriale.

În ziua de azi, PDV INŽENJERING DOO este o companie modernă și în creștere rapidă, al cărei nume a devenit recunoscut în sectorul său ca fiind un sinonim de calitate, precizie, fiabilitate, responsabilitate și punctualitate în respectarea termenelor. In activitatea sa, societatea folosește echipamente, utilaje, mașini, scule și dispozitive de ultima generație, precum și mijloacele de transport necesare. Angajații noștri profesioniști și instruiți în mod corespunzător dețin toate diplomele, certificatele și licențele necesare pentru realizarea tuturor lucrărilor și serviciilor din portofoliul nostru. În plus, societatea noastră acordă o atenție deosebită păstrării unui mediu curat și sănătos atunci când efectuează lucrări și prestează servicii.

0
Anul de înființare
0 +
Numărul de angajați
0
Certificate
0 +
Proiecte realizate

Extinderea și dezvoltarea pieței

În cadrul societății funcționează Reprezentanța în Republica Federală Germania și filiala PDV INŽENJERING KRAPINA DOO din Republica Croația.

În planul său de afaceri, DV INŽENJERING DOO are în vedere, de asemenea, înființarea unui centru de formare profesională pentru lucrători cu ocupații deficitare în Republica Serbia, cum ar fi: izolatori, montatori de schele, zidari refractari, lăcătuși și sudori, ceea ce ar îndeplini unul dintre obiectivele de bază ale politicii de calitate a societății, care este dezvoltarea continuă a angajaților în scopul de a îmbunătăți calitatea lucrărilor, a crește nivelul de siguranță la locul de muncă, precum și de a spori nivelul de conștientizare a importanței conservării, protejării și îmbunătățirii mediului.