NOR

PDV INŽENJERING

Om oss

Kvalitet, nøyaktighet, pålitelighet, ansvarlig og nøyaktighet i forhold til frister

PDV INŽENJERING DOO

PDV INZENJERING DOO er bedrift med begrenset ansvarlighet, grunnlagt i 2015 som bedrift med hoved virksomhet i område av termisk isolasjonog stilling på industribygninger i Republikken Serbia.

Første klienter var kinesiske bedrifter som jobbet på anlegg for avsvovling av røykgass på varmekraftverk Kostolac B. Bedrifter CMEC (China Machinery Engineering Corporation) og NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) betrodd da til liten bedrift en stor del av prosjekt, dvs. hele produksjon og montering av termisk isolasjon på anlegg for avsvovling av røykgass, som plasserte PDV INZENJERING DOO blant de beste byggefabrikker i område av industri termisk isolasjoni Repubikken Serbia.  

Leter du etter pålitelig partner?

Rett etter grunnleggelse, utvider bedriften sin virksomhet først på metallarbeid og sveising, og i kommende år tilføyer den til sin portofolio også reparasjons+ og rekonstruksjonsarbeid på brannsikre konstruksjoner, varmerør samt rengjøring av industriobjekter med industristøvsugere.

Bedriften driver med sin virksomhet for det mest på varmekraftverker, avfallsforbrenningsanlegg, oljeraffinerier og petrokjemianlegg, sementverk, fjernvarmeanlegg samt andre industriobjekter.

PDV INZENJERING DOO er i dag moderne og raskt voksende bedrift med navnet som ble kjent innen sin bransje som synonym for kvalitet, nøyaktighet, pålitelighet, ansvar og nøyaktighet når det gjelder frist. I gjennomføring av sin virksomhet anvender bedriften det mest moderne utstyret, mekanisering, maskiner, verktøy, anlegg og nødvendige transportmidler. Våre eksperter og opplærte ansatte har alle relevante vitnemål, sertifikater og lisenser som er nødvendige for gjennomføring alle verk og tjenester fra vår portefølje. I tillegg, tar bedriften vare på bevaring av rent og sunt miljø i løpet av arbeid og tjenester.  

0
Grunnleggelsesår
0 +
ansatte
0
Sertifikater
0 +
Prosjekter

Markedsutvidelse og utvikling

Bedriften også har avdelingskontor i den Føderale Republikken Tyskland og datterselskap PDV INZENJERING KRAPINA DOO i Republikken Kroatia.

Forretningsplan av PDV INZENJERING DOO har etablering av senter for opplæring av arbeidere for sjeldne yrker i Republikken Serbia, slik som isolasjonsarbeider, stillasarbeider, ildfast murer, metallarbeidere og sveisere, hvormed et av de hoved kvalitetsmål i bedriften ville være oppfylt, dvs. stadig forbedring av de ansatte med formål til å forhøye arbeidssikkerhet samt å forhøye bevissthet om betydning av å bevare, beskytte og fremme miljøet.