SRB

PDV INŽENJERING

O nama

kvalitet, preciznost, pouzdanost, odgovornost i tačnost u poštovanju rokova

PDV INŽENJERING DOO

PDV INŽENJERING DOO je društvo sa ograničenom odgovornošću osnovano 2015. godine kao kompanija sa pretežnom delatnošću u oblasti izvođenja termoizolaterskih i skelarskih radova na industrijskim objektima u Republici Srbiji.

Prvi klijenti su bili kineske kompanije koje su bile angažovane na izgradnji postrojenja za odsumporavanje dimnih gasova na termoelektrani Kostolac B. Kompanije CMEC (China Machinery Engineering Corporation) i NEPC2 (Northeast NO.2 Electric Power Construction Company) su tada maloj firmi poverili veliki deo projekta tj. celokupnu izradu i montažu termičke izolacije na ODG postrojenju što je dovelo PDV INŽENJERING DOO u sami vrh izvođačkih firmi u delatnosti industrijske termoizolacije u Republici Srbiji.

Tražite pouzdanog partnera?

Ubrzo nakon osnivanja, kompanija proširuje svoju poslovnu delatnost najpre na bravarske i zavarivačke radove, a u narednim godinama u svoj poslovni portfolio dodaje i poslove sanacije i rekonstrukcije vatrostalnih konstrukcija, izgradnju toplovodnih instalacija, kao i poslove čišćenja industrijskih objekata industrijskim usisivačima. Kompanija pretežno obavlja svoju delatnost na postrojenjima termoelektrana, spalionica otpada, rafinerija nafte i petrohemije, cementara, gradskih toplana, kao i na drugim industrijskim objektima.

PDV INŽENJERING DOO danas predstavlja modernu i brzorastuću kompaniju čije je ime postalo prepoznatljivo u svojoj branši kao sinonim za kvalitet, preciznost, pouzdanost, odgovornost i tačnost u poštovanju rokova. U svojim poslovnim aktivnostima kompanija koristi najsavremeniju opremu, mehanizaciju, mašine, alate, uređaje i potrebna transportna sredstva. Naši stručni i obučeni zaposleni raspolažu svim relevantnim diplomama, sertifikatima i licencama neophodnim za realizaciju svih radova i usluga iz našeg portfolija. Takođe, prilikom izvođenja radova i pružanja usluga kompanija posebno brine o očuvanju čiste i zdrave životne sredine.

0 .
Godina osnivanja
0 +
Broj zaposlenih
0
Sertifikata
0 +
Realizovanih projekata

Širenje tržišta i razvoj

U okviru kompanije posluje Predstavništvo u Saveznoj Republici Nemačkoj i ćerka kompanija PDV INŽENJERING KRAPINA DOO u Republici Hrvatskoj.

PDV INŽENJERING DOO u svom planu poslovanja ima i formiranje centra za obučavanje radnika za deficitarna zanimanja u Republici Srbiji, kao što su izolateri, skelari, vatrostalni zidari, bravari i zavarivači, čime bi se ispunio jedan od glavnih ciljeva politike kvaliteta kompanije, a to je stalno usavršavanje zaposlenih u cilju poboljšanja kvaliteta izvođenja radova, povećanja nivoa bezbednosti na radu, kao i u cilju podizanja svesti o značaju očuvanja, zaštite i unapređenja životne sredine.