MK

MK

PDV INŽENJERING

Индустриско чистење

УСЛУГИ

Рачно и машинско чистење во индустријата

ПДВ ИНЖЕЊЕРИНГ ДОО обезбедува рачно и машинско чистење, метење и вшмукување на големи површини со индустриски правосмукалки (магацини, хали, индустриски и фабрички производствени погони).